Post by miakepexecon on Feb 17, 2022 8:04:43 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها استقامت را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
از آخرین گروه آپدیتها، به نظر میرسد که بازی همیشه اتصال اینترنت را از دست میدهد که گاهی اوقات منجر به بازیهای بسیار آزاردهندهای میشود که در آنها نمیتوانید روی چیزی کلیک کنید، مخصوصاً زمانی که باید دکمه احیا را بخرید، اما همچنان شمارش معکوس میکند تا ببازید و نتوانید هر کاری در مورد آن انجام دهید
بازی جالبی است اما می توانم اکانت گوگل خود را لینک کنم می گوید خطای توسعه دهنده
بازی سرگرم کننده است اما شانس قهرمان شدن کاملاً بی ارزش است اما هنوز از آن لذت بردم اما مشکل اصلی من این است که هر بار که یک راند را تمام می کنم می گوید "ارتباط با سرور" خدا لعنتی و اگر وای فای را روشن کنم خودش درست می شود. و روشن یا دوباره وصل میشوم
من مشکل عجیبی دارم وقتی بازی را با دیتای موبایل بازی می کنم، همه چیز خوب کار می کند. اما وقتی از وای فای استفاده می کنم، هر بار پس از جنگ، صفحه نمایش "اتصال به سرور" را دریافت می کنم
بازی خوبی به نظر می رسد اما در پایان هر مرحله یخ می زند/قطع می شود
چندین ساعت بازی کرده اید و هیچ پیشرفتی نداشته اید، هیچ قهرمان جدید، هیچ توانایی جالب جدیدی وجود ندارد. من ترجیح می دهم برای مدرسه درس بخوانم، در طول یک ترم پیشرفت بیشتری داشته باشم
بازی خوب است اما وقتی بازی را بردید شما را به منوی اصلی برنمیگرداند
بازی خوبی است، دشمنان سریع قوی می شوند اما مسئله اصلی افت نرخ قهرمانان جدید است. اکنون یک ماه است که روزانه بازی می کنم و در آن زمان 1 قهرمان جدید داشته ام و آن اوایل بود. اخیراً هنگام بارگذاری، ارتقاء و در حین بازی خراب شده است برای تجربه بهتر بازی نیاز به رفع اشکال و تغییرات کاهش نرخ دارد.
بازی فوقالعادهای که توانسته توجه من را به خود جلب کند، اما در مورد تلاش برای به دست آوردن قهرمانان جدید با سایر بررسیها موافقم. من تعداد زیادی از طومارها را گذراندهام، اما تمام چیزی که به دست میآورم همانهایی است که مکرراً انجام میشود. به نظر می رسد که یا یک باگ وجود دارد یا شانس به دست آوردن افراد جدید بسیار کم است. هر چند به تلاشم ادامه خواهم داد.
تا الان من هنوز با 7 قهرمان گیر کردم و حدود یک هفته است که صندوقچه ها را باز کرده ام 😭
آموزش را بازی کردم، جالب بود. با این حال، بازی پس از اتمام من از کار افتاد و با باز کردن مجدد برنامه همچنان خراب می شود
قبل از این بازی حماسی بود، اما اکنون احساس کندی می کنید و این شانس را دارد که با هر ضربه زدن روی هر نمادی ثابت کنید.
یک بازی واقعا خوب ^^ عاشق مفهوم و هنر دو بعدی ساده است. اما به نوعی همیشه هر زمان که یک واحد را بالا میبردم با یک باگ مواجه میشدم، تاخیر میافتاد و پس از آن بسته میشد. که هر بار که آن باگ رخ میدهد باعث نصب مجدد آن میشود، کمکم کنید. ویرایش: حالا هر دقیقه بعد از شروع بازی خراب میشود، به معنای واقعی کلمه قابل بازی نیست. Idk، به نظر میرسد که برنامهنویس اصلا اهمیتی نمیدهد... حذف نصب شده است.
اگر هر از چند گاهی تصادف نکنم می تواند بهتر باشد. و همچنین وقتی فصل به پایان میرسد، همیشه نیاز داشتم وایفای خود را قطع و دوباره وصل کنم تا به منوی پاداشها بروم. در کل یک بازی عالی است.
بازی در زمانی که وقت آزاد دارید بسیار سرگرم کننده است و می دانم که بسیاری از مردم از نگرفتن واحدهای جدید شکایت دارند، اما از ذخیره کتیبه های خود خودداری کنید. قسمت دوبل فقط تعداد کارت هایی را که در هر کارتی که می کشید دو برابر می کند. این شانس شما را برای قهرمانان جدید افزایش نمی دهد. در کل بسیار سرگرم کننده است
بازی عالی، اما برای سرور همیشه در حال تعمیر و نگهداری تقریبا یک سال پس از انتشار؟ حداقل بگویم ایده آل نیست.
این بازی پتانسیل دارد و من تا اینجا بازی را دوست دارم و به بازی های یکپارچهسازی با سیستمعامل مانند این علاقه دارم. اما لطفاً باگ را برطرف کنید که پس از اتمام فصل، بارگذاری گیر کرده و من را مجبور می کند که بازی را دوباره تنظیم کنم. ویرایش: می خواستم فعلاً در این بازی 3 ستاره بدهم.
این بازی پتانسیل بالایی دارد اما وقتی بازی کردم هر بار که حدود 20 بازی را تمام کردم به گفتن ارتباط با سرور ادامه دادم و فکر می کنم شاید این بازی مرده است آنها هرگز به شما پاسخ نمی دهند
هر بار که ماموریتی را به پایان میرسانم، همیشه میگوید ارتباط با سرور thw اکنون به دلیل آن در فصل 1 گیر کردهام
KingGodCastle Strategie mdz
سرگرم کننده است و برای پیشبرد نیازی به خرید ندارد. یک سقف سطح وجود دارد و به تدریج ارتقاء واحدها سخت تر می شود، بنابراین در سطوح خاصی تراز می شود. شخصیت ها منحصر به فرد و جالب هستند. من واقعا این بازی رو دوست دارم.
واقعاً در انتخاب شخصیت بد است، من بیش از 50 صندوق باز کرده ام و هنوز شخصیت جدیدی به دست نیاورده ام. از همان ابتدا هنوز چند انتخاب دارید. اما از آنجایی که سیستم سطح کاراکتر به سختی بعد از چند سطح تصاعدی است، اگر من یک کاراکتر جدید دریافت کنم، او برای استفاده ضعیف تر از آن است. نمیتوان بازی را پیش برد زیرا رسیدن به سطح شخصیتها دشوار است. راهی واقعی برای به دست آوردن پول نقد بیشتر وجود ندارد. بدون توجه به سطح تکمیل شده، همان مقدار را دریافت می کنید. بدون رشد پیشرونده
برای برنده شدن پولی پرداخت نکنید، اما کمک خواهد کرد. دسترسی رایگان زیادی به شخصیتها و ارتقاءها وجود دارد، اما در نهایت سختی آن به قدری بالا میرود که کار بسیار زیاد میشود. تا آن زمان، بازی در واقع برای مدیریت تیمهای متعدد از شخصیتها، نه تنها چند تیم برتر، فوقالعاده، چالشبرانگیز و ارزشمند است.
بسیار عالی خواهد بود اگر این قفل سینه لعنتی شخصیت های جدید را باز کند، متأسفانه، شما تا حد زیادی برای همیشه با ابزارهای پایه گیر کرده اید، که باعث می شود این بازی به سرعت خسته کننده شود.
من واقعاً از این بازی لذت می برم اما باگ ها اضافه می شوند. در ابتدا هر بار که مرحله ای را تمام می کنم فقط برای رفع آن گیر می کنم باید بازی را مجدداً راه اندازی کنم یا فشردن فوفیت را فشار دهم (هنوز پاداش ها را دریافت می کنید) که واقعاً آزار دهنده است ، گاهی اوقات می گوید یک پچ در دسترس است و خطا در اتصال به سرور وجود دارد و اکنون برای به روز رسانی اخیر هر زمان که واحدهای خود lvl را ارتقا می دهم دوباره روی صفحه ارتقاء گیر می کنم و نمی توانم بدون خروج از بازی از آن خارج شوم. امیدوارم زودتر درستش کنی
حتما نصب کنید عالیه ولی با فیلتر شکن میاد بالا
بسیار شکننده است، دائماً بدون دلیل شکست میخورد....
اسکرول پرداخت کنید اما هنوز هیچ قهرمانی وجود ندارد.
به نظر من بهترین بازی موجود در فروشگاه بازی است! بسیار اعتیاد آور است، مانند بازی باید اخطار داشته باشد، بسیار خوب است. گیم پلی دشوار، فوق العاده عمیق و همه چیز در مورد استراتژی است، بسیار سازگار با f2p، به روز رسانی های مداوم با شخصیت های جدید که همیشه حذف می شوند، نقشه های جدید، رویدادها، آثار باقی مانده، تغییرات متعادل، تعداد زیادی پوسته، پشتیبانی از برنامه نویس بدون توقف و یک انجمن فعال و بسیار مفید. فقط بزرگتر و بزرگتر می شود! تنها چیزی که مانع این کار می شود این است که تعداد کمی از مردم در مورد آن می دانند، این بازی SLAPS
My Story - Mansion Makeover Παιχνίδια παζλ dlqt
این بازی واقعاً سرگرم کننده است و من را تا اینجا سرگرم می کند، اما تنها مشکلی که با آن روبرو شده ام این است که وقتی در goblin راند 20 باس را شکست می دهم، بازی من از انجام هر کاری دست می کشد مانند اینکه می توانم عقب نشینی کنم اما پاداشی دریافت نمی کنم بنابراین نمی خواهم. این کار را انجام دهید اما این اتفاق آزاردهنده است.
خود بازی مانند یک جنگنده خودکار اجرا می شود. شما واحدهای خود را ترکیب می کنید تا واحدهای بهتری بسازید و تماشا کنید که آنها دشمن را شکست می دهند، فرمت PvE است. بازی واقعاً سرگرم کننده است، اما پیشرفت ممکن است گاهی اوقات کمی کند به نظر برسد، به خصوص اگر تمام سطوح را کامل کنید و روی حالت های چالش کار کنید.
بازی خوبی است و با تبلیغات بمباران نمی شود. نظرات دیگر در مورد استفاده از استقامت شکایت دارند، اما واقعاً بد نیست. مگر اینکه بخواهید یک بازی موبایلی را بازی کنید. من دوست دارم که بتوانم تمام استقامتم را در یک دور بسوزانم و به زندگی خود ادامه دهم. حتی پس از سوختن استقامت. رویدادها و کشاورزی طلا وجود دارد که نیاز به استقامت ندارند. چه چیزی واقعا این بازی را خوب می کند. شانس قهرمانان جدید است. خیلی بالا نیست. خیلی کم نیست و برای موارد نادر بیشتر در طبقات قرار نمی گیرند. یه مدت بازی کن
بازی فوقالعاده است، من آن را خیلی دوست دارم، اما دیگر نمیتوانم بازی کنم، پاداشهایی که از دست میروند چون «خطا رخ داده است» مرا دیوانه میکند... بازی وقتی که من قبلاً رئیس را شکست داده بودم، یخ میزند و هیچ چیز نیست. ذخیره شده... غم انگیز است، چون بازی را دوست داشتم، اما نمی توانم... اوه، و این دستگاه من نیست، من می توانم بازی های بسیار پیچیده تر بازی کنم.
بازی خوبی است، به سختی می توان یک شخصیت را از طومارها بیرون کشید، اما آنها در فروشگاه ظاهر می شوند که دارای 150 سنگ یا بیشتر است، و گرفتن جواهرات نسبتاً آسان است، بنابراین واقعا عالی است.
ساده و زیبا. با F2P می توانید همه قهرمان ها را دریافت کنید. توسعه دهنده همچنان بازی را با رابط و ویژگی های جدید به روز می کند.
King God Castle Стратегии fos
KingGodCastle Strateji Oyunları dsrd
برای برنده شدن در بازی پول پرداخت کنید، گیم پلی درست است اما برای pvp بسیار نامتعادل است
من به نسخه 5 پاداش می دهم هدیه فقط ناپدید می شود و هر بازی را که تمام می کنم باید بازی را دوباره شروع کنم زیرا با تجربه وحشتناک سرور ارتباط برقرار نمی کند.
بازی واقعا سرگرم کننده است، اما نرخ افت برای شخصیت های جدید بسیار پایین است. من نمیتوانم به بازیای که شخصیت نمیدهد، 5 ستاره بدهم، مگر اینکه برای دریافت آن، بیش از 5 دلار خرج کنید.
بازی عالی است! من کاملا از آن لذت می برم. هر چند بعد از هر بازی مشکل دارم. همیشه میگه هر بازی با سرور ارتباط برقرار کنم، هرچند اینترنتم خوبه. مجبور شدم برنامه را دوباره راه اندازی کنم تا بتوانم به بازی ادامه دهم. خوب است که پیشرفت حفظ شده است. اما بهتر است بعد از هر بازی مجبور نباشم این کار را بارها و بارها انجام دهم.
بازی خوبی است، اما من پس از اتمام یک فصل همچنان گیر می کنم. لطفا تعمیر کنید
بازی خوبی بود، اما هر بار که یک آپدیت کوچک احمقانه ایجاد می کنید، مطمئناً بازی خراب و غیر قابل بازی است. شما فقط باعث میشوید که 3 مسابقه آرنا را از دست بدهم، زیرا با از کار افتادن بازی "بازنده" شدم
بازی خوب طراحی شده، اما پیشرفت آهسته، و نرخ افت گاچا ضعیف است. من بدون پرداخت به سطح 5 پیشرفت کردم، و این یک چالش خوب بود که بفهمم چگونه طرفداران خود را روی هم بگذارم و تیم خود را در موقعیت قرار بدهم، اما در برخی موارد، شما نیاز به ارتقاء دارید، و بازی تبدیل به یک بازی بزرگ می شود.
من فقط یک بار این بازی را بازی کردهام و برنامه موبایلی رویاهای من بود، اما وقتی دوباره آن را بازی کردم، بعد از بارگذاری صفحه، من را از بازی بیرون انداخت. من دوباره دانلود کردم و همین مشکل را داشتم. من دیگر نمی توانم بازی را انجام دهم، بنابراین اگر این یک باگ است، می توانم با دستان خودم آن را برطرف کنم، لطفاً به من بگویید چگونه، اگر نه، سعی کنید این مشکل را برطرف کنم. پیشاپیش ممنون
بازی عالی است تنها ناراحتی این است که کشیدن یک قهرمان جدید چقدر غیرممکن است.