Post by miakepexecon on Feb 17, 2022 8:23:02 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca banii ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Joc grozav. Foarte provocator iubesc
Continuă să se închidă.
acest joc este un joc de risipă
A fost minunat
Foarte bun, foarte foarte frumos joc offline
E foarte buna
Nu ajung nicăieri repede. 50% dintre reclame nu se redau și trebuie să-l închid complet. Primiți doar 1 rubin per anunț și este nevoie de prea multe pentru a face upgrade
Joc bun de jucat în timpul liber........ Recreează cu adevărat mintea..... Cred că timpul ar trebui scurtat pentru producția de orice în fabrică. Prin urmare, solicit dezvoltatorului ca această îmbunătățire să fie făcută
Nu recunoaște redarea video pentru recompense.
Este un joc foarte frumos
Farm Town Village Build Story Casual jfp
Tocmai a început și trebuie dezinstalat, trebuie să cheltuiți bani reali pentru a obține lucruri ... așa că nu merge
iubesc Unul dintre jocurile mele preferate l-a iubit vreodată atât de mult îl iubesc😙 Pot să joc asta toată ziua💜❤👌
îmi place cat de cat
Doar că nu-mi place jocul
joc fain
are nevoie de o modalitate mai bună de a vă introduce contul pentru că nu îl găsesc
Îngrozitor urăsc atât de mult jocul ăsta jumătate din timp, nu faci nimic și parcă n-am să fac nimic pentru o jumătate de oră și eu sunt fata cu care am vorbit cu fata și ea este ca o lalalala. sunt un idiot idiot idiot idiot idiot idiot sunt un idiot sunt un idiot idiot idiot idiot idiot idiot idiot și apoi spun taci
Nu puteți obține unelte pentru a curăța copacii și alte lucruri decât dacă cheltuiți rubine pe ei. Spune că puteți obține unelte completând comenzile pe camion, dar am făcut asta și nu am primit nimic.
L-am iubit ulterior l-am urât din cauza spațiului de stocare mai mic oferit de aplicație... este enervant... definiția proastă a jocului...
সহ হ
Farm Town Village Build Story Hygge icn
Orașul fermier este atât de distractiv, îmi place acest joc și atât de drăguț până la o treabă bună
Interesant
foarte grozav joc pentru copii
Nu cunosc această aplicație, dar acum încerc această aplicație, am evaluat 3, aceasta este această aplicație este bună, apoi ia-o în două stele
Comics Bob パズル sauj
M-am blocat așteptând să fac orice, nu pot face upgrade rapid, anunțurile durează o veșnicie și pentru o singură bijuterie, frustrant în loc de distracție
Este foarte bun
va acorda 5 stele dacă fabricile și clădirea se pot roti la fel ca lactatele sunt mereu cu fața spre est, ne-am dori să ne putem roti, astfel încât să ne putem proiecta ferma cum ne dorim, dar cu toate acestea, jocul este frumos, precum și grafica.
Nu pot să-mi placă jocul pentru că trebuie să oferi instrumente pentru toate, la rândul tău, te rog dezactivează acest sistem de instrumente, este repuest, altfel dau 5 stele în acest joc
probleme de stocare
Este ușor de jucat 😁 și distractiv
💗💗🏵😎
Este un joc plictisitor
Este foarte uau
농장 마을 : 행복한 마을 이야기 캐주얼 게임 wqh
jocul este o glumă, așa că nu-ți pierde timpul descarcând, deoarece se pare că jocul nu răspunde și jocul este atât de lent, am adormit așteptând jocul la ceva
😘😘😘😘😘
Jocul este foarte rău,👎👎👎😩🙁🥵 Alfa
E foarte frumos
Am primit această aplicație acum 10 minute și o ador! Motivul pentru care i-am dat 4 stele și nu 5 este pentru că îmi place să-mi văd toată ferma deodată și nu poți micșora. Dar în afară de asta, este un joc grozav.
Acesta este jocul interesant. A fost bine de jucat. Nu aplicație online.
Este un joc foarte mulțumit. Imi place foarte mult. Dacă joacă cineva, nu-l va dezamăgi.🙂🙂
Acum o plantă tăiată o singură dată nu trimiți unelte mai mult decât o nouă dramă cheltuim bani pe câmp
Foarte bun joc pe care îl jucăm în sat. Joc foarte interesant Îmi place foarte mult acest joc
Frmos jocul doar castig putine diamante ceea ce nu ma lasa sa fac prea multe ! In rest super