Post by ogyhwoodmisssorp on Mar 6, 2022 3:39:37 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Katakana Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Katakana Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλείδωμα σημείων ▞▞▞
▞▞▞ Katakana Pro 2022 version ▞▞▞
τέλεια εφαρμογή
Ατελείωτο κατάκανα.... Βασικά γράμματα.... Χάσιμο χρόνου εδώ.
Πού είναι το Kanji pro??
Απλή εφαρμογή για να απομνημονεύσετε το katakana. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αφού ολοκληρώσετε τη λήψη δέκα αστέρων σε κάθε χαρακτήρα, οι χαρακτήρες δεν τυχαιοποιούνται πολύ καλά. Πολλοί από τους χαρακτήρες εμφανίζονται πάρα πολλές φορές σε σύγκριση με άλλους χαρακτήρες. Το ίδιο συμβαίνει και με το Hiragana Pro.
Σε τρυπάει πραγματικά και σε βοηθά να θυμάσαι καλά και τόσο γρήγορα!
Μπορείτε να κάνετε την έκδοση kanji; Είμαι τσακωμένος με αυτό. Θα το εκτιμήσω πραγματικά αν κάνετε την έκδοση kanji, σας ευχαριστώ!
Σούπερ εύκολο στη χρήση. Έμαθε τους χαρακτήρες σε λιγότερο από μία ώρα! εξαιρετική εφαρμογή. Ωστόσο, σας συνιστώ να γνωρίζετε τη hiragana πριν χρησιμοποιήσετε
Εξαιρετική εφαρμογή, λίγες διαφημίσεις
Απλό και επίκαιρο. Σαν να έχετε έτοιμο flashcard για εσάς.
Ajudou muito de forma fácil. Eu compraria também se houvesse um app de kanji no mesmo formato
Τόσες πολλές άλλες εφαρμογές απλώς σας δίνουν ένα τραπέζι με το kana. Αυτό πραγματικά κάνει παιχνίδι για να σας ΔΙΔΑΣΚΕΙ! Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ωστόσο, η πλοήγηση διεπαφής χρήστη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια εργασία. Θα ενημερώνεται η κριτική όσο περισσότερο χρησιμοποιώ την εφαρμογή.
Καλή εφαρμογή. Μπορείτε να μάθετε όλους τους χαρακτήρες κατάκανα σε μόλις 30 λεπτά.
Φτιαγμένο από έναν μαθητή για έναν μαθητή
Katakana Pro Istruzione lvet
Βοηθητικός
Πάρα πολλές διαφημίσεις βίντεο, ενοχλητικές.
Αυτή η εφαρμογή με βοήθησε πολύ στην εκμάθηση του Katakana. Ποτέ δεν πίστευα ότι η μάθηση ήταν τόσο διασκεδαστική και εύκολη!👍 thnx πολύ
Μεγάλη εφαρμογή για πρακτική κατάκανα.
kanji pro παρακαλώ
Ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο εκμάθησης για τα Ιαπωνικά μου. Από την τελευταία ενημέρωση, δεν μπορώ να βγω από την εφαρμογή χωρίς να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου (Samsung) ή το Tablet μου;
Το λατρεύω. Αγαπάτε πολύ την εφαρμογή Hiragana. Θα έλεγα ότι καταλαβαίνω πολύ καλά το Hiragana μου σε σύγκριση με το Katakana λόγω της αγοράς της επαγγελματικής έκδοσης της εφαρμογής Hiragana. Μάλλον το ίδιο θα κάνει και για αυτό. Μακάρι να υπήρχε κάτι παρόμοιο και για το kanji. Τέλος πάντων, ありがとう.
Η καλύτερη εφαρμογή για εκμάθηση Katakana. Μπορείτε να φτιάξετε μια εφαρμογή για την εκμάθηση Kanji;
Το καλύτερο
Προερχόμενος από το Hiragana pro. Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και δεν απογοητεύτηκα με ένα οικείο περιβάλλον χρήστη και μια εξαιρετική εμπειρία μελέτης. Το 10/10 θα συνιστούσε ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται να μάθει κάνα!
Αξίζει περισσότερο αυτό το δολάριο από φρέσκες κάλτσες! Ευχαριστώ.
Η εφαρμογή είναι καλή, αλλά δείχνει τη διαφήμιση σε αγορασμένη έκδοση!
Είναι μια υπέροχη προσωρινή εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να αφομοιώσετε το katakana. Αυτή η εφαρμογή με βοήθησε πολύ Ευχαριστώ!
σούκα
Θα ήταν τέλειο αν υπήρχαν βήματα για να γράψετε το γράμμα, όπως το πρώτο είναι αυτή η γραμμή, το δεύτερο... Επίσης, θα είναι πολύ καλύτερο με ήχους για το πώς να τα λέτε, για παράδειγμα για να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ e και εγώ / u και ο ....
Εισαγάγετε μια εφαρμογή τύπου kanji pro. Θα βοηθήσει πολύ εμένα και πολλούς άλλους ανθρώπους καθώς είμαι ιαπωνικός μαθητής. Είμαι youtuber το όνομα του καναλιού μου είναι Proud Paper Diy παρακαλώ εγγραφείτε. Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή στον κόσμο για την εκμάθηση κατάκανα. Εισαγάγετε μερικές ακόμη εφαρμογές σχετικά με τον ιαπωνικό πολιτισμό, τις πληροφορίες της Ιαπωνίας, τον πολιτισμό τους κ.λπ. Παρακαλώ και ευχαριστώ πολύ
Είχα πρόβλημα με το κατάκανα και χρειαζόμουν πολύ βοήθεια. Έψαξα και έψαξα για μια εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις και μου έδειξα το katakana πριν με ορμήσει. Βοήθησε τόσο πολύ και θα το συνιστούσα σε όποιον είχε πρόβλημα με το katakana!
Εξαιρετικά χρήσιμο για την εκμάθηση κατακάνα. Μην βλέπετε καλύτερο τρόπο μάθησης.
Η μόνη εφαρμογή που πρέπει να δοκιμάσετε
Πρέπει να είστε αρκετά αφοσιωμένοι σε αυτήν την εφαρμογή για να τη μάθετε, αλλά μπορείτε να τη μάθετε σε 3 ημέρες όταν τη χρησιμοποιείτε συνεχώς όπως εγώ
Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές, αυτή είναι η αγαπημένη μου, ευχαριστώ φίλε
Όλα τεντώνονται αντί τα κουμπιά να είναι αγκυρωμένα στις άκρες. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό εργαλείο για να μάθεις κατακάνα και το άλλο είναι επίσης καλό. Μακάρι ο προγραμματιστής να μπορούσε να φτιάξει μια εφαρμογή και με την ίδια διεπαφή χρήστη και με τις ίδιες δυνατότητες, ίσως και περισσότερες
Kazanan Futbol Spor vac
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίποτα δωρεάν
Ήμουν παραξενεμένος για λίγο με το Katakana, αλλά χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή σε συνδυασμό με τα βίντεο Katakana του JapanesePod101, μπόρεσα να σημειώσω περισσότερη πρόοδο σε μια μέρα από ό,τι έκανα σε αρκετούς μήνες. Όλα είναι τόσο ρευστά και γρήγορα. Η έλλειψη χρόνου διακοπής μεταξύ των γραμμάτων σημαίνει ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να αποθαρρυνθώ για ένα λάθος πριν εμφανιστεί το επόμενο γράμμα. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη βελτίωση του ηθικού μου. Είναι καταπληκτικό. Δεν μπορώ να προτείνω αυτήν την εφαρμογή αρκετά αν δυσκολεύεστε.
Εξαιρετικό εργαλείο εκμάθησης
Υπέροχη εφαρμογή! Με έχει βοηθήσει πολύ να μάθω κατάκανα. Παρεμπιπτόντως, θα σκεφτόσασταν να προσθέσετε μια επιλογή για να εμφανίσετε τις πιθανές απαντήσεις στο hiragana αντί για roumaji; Νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο.
αγαπώ αυτή την εφαρμογή
Καταπληκτική εφαρμογή για να μάθετε Katakana με γρήγορο και αστείο τρόπο, αγόρασε επίσης την απεριόριστη πρόσβαση που είναι πολύ προσιτή. Το συνιστώ σε όλους όσους δυσκολεύονται (όπως κι εγώ) στην εκμάθηση του κατάκανα