Post by ogyhwoodmisssorp on Mar 6, 2022 3:42:38 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu vairāk naudas ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Tā nav spēle, ja vēlaties to spēlēt, nevis prasmju spēle. Lielāko daļu līmeņu ir NEIESPĒJAMS iziet, lai tos nokārtotu, ir jātērē nauda, tas ir traki. Tas noņem jautrību, ja tā.
Jungle Marble Blast Опуштене znwb
Ļoti izaicinošs un palīdz man ar refleksiem (acu/roku koordināciju), turklāt tas ir ļoti jautri!
Labi spēle, taču tā kļūst pārāk sarežģīta, ņemot vērā reklāmas laiku, kas jums jāgaida. 30 sekunžu reklāmas pēc katras neveiksmes. Atkal un atkal. Tās pašas reklāmas, skaļi!
Jauka spēle, bet pārāk daudz uzspiestu reklāmu sabojā spēles nepārtrauktību.
bija jautri spēlēt šo spēli, to bija viegli spēlēt un lieliski pavadīt laiku... bet es to atinstalēju, jo nevaru ciest pārāk lielo reklāmu skaitu, kas ir šajā spēlē.
labs vingrinājums fokusēšanai.
Lieliska spēle! Tiešām jautri, bet, ja nevarat veikt vairākus uzdevumus, nespēlējiet lol, bet tas ir lieliski!!
Ja reklāmas netraucētu spēles vidū, tas būtu bijis četras reizes, un 5, ja bez reklāmām būtu bez maksas (ja vien neizvēlaties skatīties kādu dzīvību utt.)
Man ir jāspēlē spēle vai vienkārši jāskatās tikai reklamē Kā var būt, ka spēlei ir jāparāda tik daudz adv... Uffhhh
nevar spēlēt spēli, jo reklāmas galvenajā lapā bloķē vadīklas.
Tā ir interesanta spēle, man patīk to spēlēt tikai tāpēc, ka tas ir grūts izaicinājums, bet es pieradu pie tās, es saskaros ar izaicinājumu un uzvaru
Šī spēle palīdz veidot tādu attieksmi kā pacietība, neatlaidība, koncentrēšanās un taktika, kas ir lieliski piemērota bērniem
Dažas krāsas ir grūti atšķirt, kā arī daudz reklāmu.
Šķita jautri, taču nebija iespējas spēlēt “portreta” režīmā, kas ir neticami kairinošs. Izdzēsts, taču tiks lejupielādēts vēlreiz, ja tas tiktu pievienots.
Tas ir jautri, bet tas dīvainais mehāniķis, kas tuvina bumbiņas uz priekšu, ir briesmīgs. Piemēram, es to saprotu, bet brīdināt mani? Vienmēr ir tā, kā es fotografēju. Nav arī pamācības par funkciju izmantošanu, jums tikai jānomin. Ikdienas atlīdzības lietai nav pogas vai taimera, un dažreiz tā nenāk vispār. Es aizvēršu un atveru ik pēc dažām stundām, un nekas, tāpēc nedēļas sākumā mani atliek, jo spēle nešķita tā? Esmu arī laimējis kā 600 zelta pēdējās balvās, bet es to nesaņēmu?
Patīk saglabāt prātu. Lieliska spēle ātrumam un atmiņai..man bija jāiegādājas jauns telefons un jāmēģina sinhronizēt savus iepriekšējos līmeņus.. Tagad es sāku no sākuma, kad biju 387. līmenī. Bo hoo!!!!
Jauka izklaide 8 patīk ekrāns un visas iespējas. Ļoti relaksējoša
Tas ir patīkami, es jūtu, ka nevaru beigt to atskaņot, lai gan akumulators brīdina
Shadow Wars: Horror Puzzle RPG Rol Oyunu zju
Smuka spēle. Tas ir vecas spēles Zuna (vai kāda nosaukuma) pārtaisīšana. Tas nodrošina ainavu planšetdatoram! Vienkāršs šaušanas mehānisms. Pastiprināšanas režīmi ir nedaudz noslēpumaini, un tos ir grūti ātri iegūt. Bet pārējais ir gluds, un līdz šim katrs līmenis ir nedaudz grūtāks nekā iepriekšējais. Ekrāna zīmēšana ir ātra, ļoti atsaucīga, bez kavēšanās, jauka bumbas fizika - skaista spēle.
Es nokļuvu 2230. līmenī. Tieši tik ļoti man patika spēlēt šo spēli. Tagad tas ir tik lēns, ka es pat nevaru pabeigt līmeni, nejūtot vilšanos ar to. Ļoti neapmierinoša.
Darbojas ar Note 10 plus. Un iepriekš par 8. piezīmi. Vienīgā sūdzība, pēdējās dienās esmu ārkārtīgi vīlies reklāmās, kas paredzētas 18 vecuma auditorijai. Nepiemēroti!
Tas ir patīkami un jautri
Man patika... tad nebeidzamā spēle mainījās uz 6 dzīvībām un kaitinošu gaidīšanas laiku, tāpat kā citas spēles. Atgrieziet oriģinālu
Spēle ir pilna ar reklāmām. Citādi gadījuma spēle. Nekas izcils. Labi paiet kādu laiku.
Dažas stadijas nav iespējamas, ka laiks zaudē spēles interesi, jābūt tādam dizainam, lai pēc 6-7 reizes pamēģinot kļūtu pamazām vieglāk un lai varētu pabeigt un doties tālāk
Man patīk jaunākie atjauninājumi, BET jūs padarāt to vēl grūtāku un gandrīz neiespējamu uzvarēt. Es nevaru izturēt Zelta izaicinājumu pat vieglajā.
Jautri un aizraujoši, taču tajā ir sava daļa kļūdu. Pat pēc atjauninājumiem tas joprojām sasalst un avarēs spēles vidū. Arī prasmju līmeņa celšana ir izslēgta. Vienā brīdī tas kļūst no mediķu prasmju līmeņa līdz mazuļa līmenim līdz neiespējamam.
Beidzot tiku cauri Sēņu mežam un biju tik sajūsmā par Wilderness sākumu, un tas mani atkal aizsāka Sēņu meža sākumā. Nav laimīgs.
Mans viedoklis ir labākā Blast spēle, kas pieejama bez maksas, bez daudzām piedevām, kas liek man zaudēt interesi spēlēt. Labākais
Daži dēļi ir paredzēti, lai apturētu jūsu progresu, un, ja jūs uz laiku pārtraucat spēlēt, tie ļaus jums uzvarēt, lai jūs atgrieztos, un tad viss sākas no gala, bet man patīk šī spēle
Jautra spēle, bet tā sasalst diezgan bieži, dažreiz tieši līmeņa beigās, kad esat gandrīz uzvarējis!!!
Diezgan forša spēle, bet es vēlos, lai lielāko daļu laika nebūtu jāizmanto jaudas palielinājumi, lai iegūtu trīs zvaigznes. Dažas spēles ir veiksmīgākas nekā citas, jo šķiet, ka krāsas darbojas pret jums. Trīs vai vairāk kombinācijas ir ļoti grūti iegūt
Man ļoti patīk, labākajā gadījumā interesanti. Notur tavu uzmanību.
Pārāk daudz sludinājumu, no kuriem nevar atmest. Tie turpinās vairāk nekā 30 sekundes starp KATRU mēģinājumu. Ļoti nomākta, gandrīz pie šīs spēles dzēšanas
laba spēle, tomēr reklāmas nedarbojas vai sasalst, un jūs zaudējat lietas tāpēc.
Spēle pati par sevi ir lieliska, taču reklāmas pēc katra līmeņa ir ilgākas, nekā bija nepieciešams, lai spēlētu līmeni? Notiek atinstalēšana...
reklāma pārāk daudz
Tas ir labi, bet es vēlētos spēlēt spēli pirms reklāmu sākuma
šī spēle ir tik nomākta! Es iestrēgstu līmenī, un man ir daudz nopelnītu jaudas palielinājumu, taču katru reizi, kad uzklikšķinu uz tiem, lai mēģinātu tos izmantot, bumba izšauj šajā virzienā un es zaudēju...
Jautra un izaicinoša spēle, taču man nepatika pirmais atjauninājums, kas to padara ļoti vienkāršāku
Šī spēle ir ļoti jautra, grafika ir lieliska. Tā turpināt
Man patīk spēle, bet tā tiek skaitīta līdz jaunai dzīvei, un tā nedod dzīvību. Noskaties video un krāj dzīvības, un, ja es zaudēšu vienu spēli - noslaucīt visas dzīvības.
Man patika, bet pēc dažiem atjauninājumiem pēdējā laikā tas palēninās līdz tādam līmenim, ka vairs nav jēgas spēlēt.