Post by ogyhwoodmisssorp on Mar 6, 2022 3:45:42 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt izturību kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Scopa - Italian Card Game 2022 version ▞▞▞
Jautri spēlēt.Es atjaunināju jaunas iOS Android spēļu avārijas
Tas nav bez maksas, varbūt jums ir 1 vai 2 bezmaksas spēles, un es netērēšu naudu, lai skatītos tik daudz reklāmu
Būtu jauki, ja noteikumi būtu angļu valodā. Es neesmu spēlējis šo spēli ilgu laiku, un man vajadzēja atsvaidzināt, bet nevarēju izlasīt instrukcijas.
Spēle maksāja 4 monētas, lai uzvarētu. Jūs saņemat 3 monētas ik pēc 9 stundām, tāpēc, ja zaudējat, varat spēlēt 2 spēles dienā. Būtībā par spēlēšanu ir jāmaksā.
Piena di pubblicità. Tolta
Parasti darbojas labi, neskatoties uz reklāmām. Reizēm sasalst. Absorbējoša spēle, kad esat ticis galā ar punktu gūšanu. Varētu iztikt ar piekļuvi noteikumiem.
Scopa - Italian Card Game ბანქო fczr
Vienīgais, kas neļauj man piešķirt tai 5 zvaigznes, ir nepieciešamība pēc taimera vairāku spēlētāju spēlē. Ir muļķīgi zaudēt spēli, jo kāds atsakās spēlēt izspēli vai viņam ir savienojuma problēmas.
Jautra spēle
1) ļoti agresīvas reklāmas, 2) jaukšana ir muļķības. piemērs scoponē: ja man ir 3 identiskas kartes, tad >50% gadījumu manam kaimiņam ir tāda pati karte.
Spēlēšana maksā 4 žetonus, un, ja jūs zaudējat, jūs zaudējat 4. Bet, ja jūs uzvarēsit, jūs laimēsiet 1 žetonu. Grūti spēlēt, ja nemaksā. Daudz bezmaksas scopa lietotņu. Piekrauts ar kļūdām.
prosciutto
Laba spēle, taču tajās tiek rīkoti īpaši pasākumi un jūs varat iegādāties balvas. Skumji, kad spēle ir tik pilna ar reklāmām. Kāpēc plēst savus spēlētājus. Pēc šī notikuma muļķības no manis nesaņems ne santīma Nevienam nav jāpērk "atlīdzības" ļoti vīlušies. Arī scopa spēles ir paredzētas, lai piespiestu cilvēkus tērēt naudu.
Laba spēle, tā uzjundī atmiņas par kāršu spēlēšanu ar vectēvu. Spēle ir laba un diezgan ātra.
Ma troppo viegli
Paldies, ka iepazīstinājāt mani ar šo lielisko spēli! Tik jautri un super atkarību!
Bezjēdzīgi. Viņi vispirms paņēma bezsaistes versiju, liekot jums spēlēt tikai tad, kad ir izveidots savienojums, tagad pat pārtraucot 11 punktu spēles, kas ir oriģinālā, tradicionālā un izaicinošā versija. Tagad viņi sniedz tikai ātru spēļu izvēli, kas ir garlaicīga un atkārtojas. Play veikalā ir arī citas labākas Scopa lietotnes. Žēl, ka tā bija augstākā līmeņa lietotne par šo spēli.
Ecellente
Tas bieži vien nereaģē pēc kārtas vai 4 sākuma kāršu izvilkšanas laikā. Tā laikā mana šūna uzkarsē un iztukšo akumulatoru. Labi būtu arī pilnībā angļu versija ne-itāliešiem (piemēram, Impostazioni -> iestatījumi) un palīdzības/noteikumu lapa. Turklāt labākā scopa lietotne.
Da una settimana non funzionano i video promocionali che permettono di guadagnare gratis i gettoni per giocare! Un caso? Cambiate gioco!!! Reklāmas video, kas ļauj nopelnīt bezmaksas žetonus, lai spēlētu, nav darbojušies nedēļu! Lieta? Maini spēli!!!
jauki... bet puiši, man šķiet, ka līmenis ir vieglāks par grūto līmeni... mēģiniet...
Lieliska lietotne
AdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAdvertAd
Viltus spēlētāji. Bots bieži spēlē un izliekas par personu.
Viegli spēlēt .... viegli sekot līdzi labas grafikas dēļ. Ļoti maz vietas uzlabojumiem. Tā turpināt, ļaudis!
Pārtrauciet reklāmas
Cooking Cafe - Food Chef Arkadne igre kjlr
Spēle kavējas, sasalst tiešsaistes režīmā. Jūs zaudējat visus savus žetonus un nesaņemat tos atpakaļ. Es nosūtīju 2 e-pastus un neesmu saņēmis atbildi no uzņēmuma. Briesmīga apkalpošana.
Uzaugu Kalabrijā, spēlējoties ar brāli un māsām un visu savu ģimeni. Atsauc daudz atmiņu! Lielisks veids, kā pavadīt laiku.
Sarebbe perfekti var sfidare un draudzīgu tālruni.
Daudzām reklāmām.
Esperienza utente nepiemērota. Opzioni a pagamente dappertutto, pubblicità a tutto schermo e popup che saltano fuori di continuo. Inoltre chiede accesso a dati personali come rubrica e immagini. Parlando di gameplay, IA viduvējs
Reklāmas ir kaitinošas, un tulkojums labākajā gadījumā ir raibs, taču šī lietotne ir kvalitatīva.
Nevar palaist lietotni
Mi è piaciuto ficcare finché non ha iniziato a bloccarsi. Man balodis 5000 monete un 8 dimanti
Ļoti labi, bet tas ir jālabo... MP ārkārtīgi lēns
Man pastāvīgi atgādināja. Uznirstošs. Tagad tikko noņemts. slims ar atgādinājumiem visas diennakts stundas
Es ienīstu to, ka jūs nevarat pareizi redzēt kartītes, un tas ir pārāk vienkārši, ja vecākā versija būtu devusi vieglu 5 zvaigžņu vērtējumu
Jautri laiki!!
Non riesco un giocare con gli amici di facebook. Disinstallato sia io che loro il gioco fatto e rifatto piu volte l accesso ma nulla. Semper bezsaistē visu laiku. Risolvete
Es gribu spēlēt bezsaistē..
Nepatīk, kā kārtis tiek izmestas un izgūtas (pārāk lēni)
Lielisks vārds un reālistisks. Kauns par atkārtotām un neatbilstošām reklāmām. Bojā spēli!!
Viss ir lieliski. Vienīgais iemesls, kāpēc tas nesaņēma 4 zvaigznes, ir tas, ka nevaru klausīties mūziku (Pandora) un vienlaikus spēlēt. Kad es atveru scopa, mana mūzika apstājas.