Post by ogyhwoodmisssorp on Mar 6, 2022 3:48:44 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ironwatch: Turn-Based RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ironwatch: Turn-Based RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključevi generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Ironwatch: Turn-Based RPG 2022 version ▞▞▞
Instalirano 1. pokušaj...UI ne reagira.....2.pokušaj UI ne reagira....3.pokušaj UI ne reagira.... Treći pokušaj je deinstaliran......
Zabavni RPG s puno strategije!
Zaista uživam
Prilično ok, ali ako ne trošite novac, nećete ništa preživjeti. Nadamo se da će biti dodano nešto novo. Trenutno je svaki dan isto. Linija priče je sve ista. Samo mafije izgledaju drugačije. Usput, kupio sam mjesec dana kristala i ne dobivam ništa više za vip lvl 4. Pretpostavljam da ću dobiti dodatnih 75 svaki dan, ali ne dobivam ništa. Molimo popravite i dodajte moje kristale koji nedostaju. Također na pozornici 8-1 postoji neki showtopper bug. Ne mogu proći pozornicu.
Nisam mogao prestati igrati ovu igru! Toliko je zabavno!
Dobar pokušaj, ali početak je super spor, brat se ne osjeća dugotrajno igranjem
Zaista uživam u podizanju nivoa svojih likova! Idemo na potpunu izgradnju ATK-a. Još sam rano, ali veselim se otključavanju novih likova.
Kako fantastično zabavna igra! Nevjerojatna pažnja prema detaljima, beskrajni sati zarazne igre. Idealna igra za zaključavanje ili na neki drugi način. Nova omiljena igra!
Molimo popravite igru
Agent Walker: Secret Journey ጀብዱ hdoj
Ironwatch : Combat/RPG Jeux de rôles zng
Sjajna igra!!!
Cool
Volim izazov koji mi daje igra
Upravo sam ga otvorio.. Nakon učitavanja njegovog crnog ekrana.. Idk y je to..
Pristojna igra, dobra za moja putovanja autobusom i dosadne trenutke u krevetu, malo mljevena, ali ne previše loša
Sjajna igra ... volim umjetničko djelo i glazbu.
Ništa dobro u ovoj igrici
zasada je dobro
Sjajan prvi naslov sa zanimljivom i jedinstvenom mehanikom. Jako sam uzbuđena vidjeti što je sljedeće za programere!
Zaista sam uživao, ali energija je ono što postaje neugodno. Na 5 minuta po 1 energiji i 8 energije po bitci doslovno morate čekati 40 minuta za 1 bitku, a karti koja ima 5 bitaka treba 3 sata i 20 minuta samo da dovršite 1 kartu. To je loše.
Tutorial je neugodan.
Ne možete zamjeriti, tražili ste igru koja je izazovna, ali ne preteška, laka za preuzimanje, stvarno vas drži na nogama s mehanikom bitke, zar ne koristite kockice i dobivate novčiće za opremu? Ili koristite kockice za svoje vještine, kako biste spriječili ili ubili neprijatelja, svaka odluka je bitna.
Zabavna igra i odlična grafika i dizajn!!
Vrlo dobro urađen ftp koji lijepo napreduje bez otvaranja novčanika, jednostavno postavljanje na temelju okreta, visoko sugerira preuzimanje. Jedina mana je nedostatak događaja ili kooperativna/natjecateljska igra
Zabavno i strateško
Energija
Sporo u odgovoru.. Imam wifi vezu od 25mbps... Ako pritisnete bilo koju ikonu na ovoj igrici, vrlo vrlo sporo u odgovoru, morate pričekati određeno 3-5 sekundi.. Razmišljam da ovo deinstalirate
Kakva uzbudljiva vožnja. Sve što možete tražiti na svom mobilnom uređaju kao ljubitelj RPG-a. Probajte samo jednom, nećete požaliti. Imam samo jedan problem, molim da inventar bude trajna stvar. Hvala na tako zaraznoj originalnoj igrici na potezu. P.S.: Besplatne reklame su prisluškivane, ne mogu se vidjeti više od jednom, a također molimo dodajte opciju izlaska iz igre jer sam primijetio da ih nema.
Sjajna umjetnost i fantastična igra koja izaziva ovisnost!
Dobra stvar
Ironwatch: Turn-Based RPG Role Playing yan