Post by ogyhwoodmisssorp on Mar 6, 2022 4:03:59 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemy generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Leggende deprimenti 3: The Dark City Avventura asse
Jediná věc, která mi brání dát této hře 5 hvězdiček, je skutečnost, že za poslední měsíc jsem ji musel 4krát nebo 5krát aktualizovat. Což je opravdu nepříjemné.
Nemůžu se dostat přes tutorial, co tak vůbec, umožňuje mi vytáhnout 4 karty a jednou upgradovat, pak se to zasekne
Stačí říct, dejte nám peníze a my vám zvýšíme míru výher, dohazování je neuvěřitelně nevyvážené, 50/50, ať už jsem hrál proti někomu s ekvivalentní úrovní nebo proti někomu, kdo měl mnohem lepší karty a nemohl vůbec soutěžit
Skvělá hra není tak špatná jako náhodné kostky Myslím, že je lepší, některé věci vyžadují práci a nezdá se, že by hladověly po penězích a dává vám více šancí získat legendární karty na rozdíl od náhodných kostek, některá vylepšení by získala 5 hvězdiček
Byla to zábava, ale nejnovější verze říká „aktualizovat hru“. Také vyšší sady korunek nejsou ve skutečnosti lepší. Jsou to jen vyšší hodnoty za zvýšenou cenu ve stejném poměru. Takže balíček zlatých karet 100-200 bronzové hodnosti za 20 korun je 201-400 zlatých za 40 korun. Nejsou to přesné hodnoty, ale to je v podstatě podstata. Skutečné odměny za 1 stříbrný balíček jsou zhruba stejné jako za 2 bronzové balíčky, ale obě možnosti mají stejnou cenu, což nedává smysl.
Zdá se, že došlo k problému, kdy mi stále říká, že mám aktualizovat, ale v obchodě Google Play je uvedeno „Přehrát“, nikoli aktualizovat. Také bych chtěl vědět, kde kupujete skiny a emoce, nejen ty sezónní. Navíc je to všechno pěkně drahé.
Upřímně řečeno, super snadné získat legendy, když začnete, stačí trochu zabrousit, myslím, že questy by měly pokračovat o něco déle, ale až s nimi skončíte, hra bude nevýrazná a ne, nedávám jí více hvězdiček, protože jsem s questy skončil.
Random Royale-PVP Defense Game Strateegia rlfe
Skvělý timekiller, ale nemůžu si pomoct, ale vidím fakt, že i když je předpoklad „náhodný“, když si líznete kartu, vždy se vyhýbá alespoň 1 kartě a tu kartu z nějakého důvodu nemůžete získat.
Nedá mi to použít jméno, je to opravdu kupolová hra.
Více režimů a vzorů možná kooperativní příběh a jeden příběh. Šéfe spěch... práce. Nikdy 5, protože ty v nákupech aplikací jsou drahé lol, kromě toho fantastické. Budujte dál.
Je to slušná hra. Hodně jako náhodné kostky. S hrou jsem nezažil problémy, které mají ostatní, ale protože vývojáři trvají na kontrole během prvních 5 minut hraní (jako mnoho jiných), nemělo by to být žádné překvapení. 😉
Tato hra přináší záblesk a barevnost, kterou náhodné Tower Defense hry potřebují. Vizuální stránka je skvělá a umění je skvělé. Velmi snadné hrát a překvapivě zdarma hrát přátelsky.
Zdá se, že recenze tuto hru nenávidí, ale i když je velmi zábavné hrát s různými kombinacemi karet, abyste si vyzkoušeli a vyzvali sami sebe a systém questů, který vám pomáhá udržet motivaci ke hře, mám pocit, že je zde mnohem více potenciálu udělat tuto hru skvělou jako klany a klanová válka a pokud možno více karet způsobí, i když je to zábava, rychle dochází obsah také ceny drahokamů jsou příliš vysoké a obchod by mohl být o něco vylepšenější s možností nakupovat věci za mince.
To se stalo hloupým, miluji kooperativní a pvp aspekty této hry a miluji výzvy, které přináší, hraji denně, ale od té doby, co jste přinesli monstrum a umožnili jeho použití v Pvp, udělali jste pvp zbytečným, pokud lidé nebudou ochotni utratit skutečné peníze za šanci na to, je to nula. Lidé nemohou doslova nic dělat a vyhrávat snadno. Rád hraji výzvy, ale ne, když je nemožné vyhrát.
Random Royale-PVP Defense Game Strateegia rlfe
Po nové aktualizaci nelze sledovat reklamy, oprava prosím
Potřebuji více karet na hraní a bylo by hezké nemít balíčky karet, které bych si mohl koupit.
Random Royale-PVP Defense Game रणनीति ecor
potřebuji kartu nerf řezníka a nemohu sledovat reklamu, kterou lze resetovat v případě
4 hvězdičky na 1 hvězdičku. Jakákoli jedinečnost této hry zmizela s překonanými kartami, které většina lidí získá pouze utrácením tuny peněz. A hru mi nejde aktualizovat. Čeká na vyřízení.
Hra se již nenačítá. Po intru hřišť se opakuje úvodní obrazovka s rozbitými obrázky a názvem hry. Je tam napsáno „GudeText“ s bílými bloky ve spodní části.
Už je to nějaký čas, co jsem hrál, spousta aktualizací, ale chlape, všechno jsou to roboti. Na EU serveru opravdu nikdo, téměř každý zápas je buď bot nebo skutečný, velmi vylepšený mega balíček. Někdo v lize má nějakým způsobem 27 000 trofejí, přestože nejsou k dispozici žádné zápasy, takže očividné podvádění. Škoda jinak dobré hry. Edit: Oh 27000 při normálním hraní? Rozhodně ano! Ale ne v Master League, když 2nd má 3000. Pak ti s 1,5mil v týdenních akcích
Největší propadák, právě jsem hru odstranil poté, co mě karty podělaly ve 4 hrách za sebou na zadní straně, myslel jsem si, že to mohla být jen špatná hra, ale ne. Opravte hru 🤬
Hra bývala moje oblíbená, ale teď je čistý odpad, který neustále padá na více zařízeních, protože asi před 3 aktualizacemi..... nová aktualizace stejné problémy s padáním
Dohazování je velmi pomalé a téměř vždy jde o AI nebo okamžité odpojení od jiné osoby.
Opravte problém s robotem každou pvp hru, kterou dělám, nakonec vyhraju 34 zápasů v řadě čirá nuda, každý udělá to samé. Saw kartu dvakrát zařadí a poté zemře před prvním bossem. To samé v kooperaci, dostanu to, hra je možná nová, ale sakra opravte problém s robotem Hra se mi líbí a všechno, ale začíná to být nuda, protože prostě dáte plnou desku a necháte ji a hrajete něco jiného a bum. Vyhráli jste woo🙃
幻變皇牌 - 守城遊戲 策略 pgrq
Skvělá hra, ale nová karta monster? Hloupě přemožená. Pokud se dostanete do bitvy s někým pomocí této karty, prostě se vzdejte, zvláště pokud má dračí kouli a žolíka, je nemožné vyhrát. Karta monster potřebuje nerf. Možná, že když sloučí karty příšer, získají příšery na určitou dobu, vyšší úroveň, více času, ale jak to stojí, je to zlom ve hře.
Je to rip-off Random Dice. Originál je mnohem lepší.
Zatím dobré, ale existují problémy s vyvážením. Některé lengarie jsou horší než unikáty. Myslím, že všechny karty by měly být životaschopné nebo by měly být v režimu, který omezuje určité karty. V budoucnu bude znovu aktualizován.
Nefunguje, zasekne se na obrazovce načítání při spuštění
Změnil jsem své hodnocení na 4. Miluji hru a miluji doplňky. Za jak dlouho však získáme klany nebo interaktivní chat? Přidávání všeho ostatního trvá trochu dlouho.
Dobrá hra
Nedoporučoval bych to stahovat, pokud si s tím nechcete psychologicky zahrávat!!! Páni, stáhl jsem si hru znovu a můj účet byl pryč 🤦🤦. to ani není skutečný web a můj účet je stále pryč
Nedávná aktualizace podle mého názoru zcela zničila to, co komunita na hře milovala, nejnovější aktualizace jasně ukazuje, jaké jsou záměry společností a zjevně se nestará o zákazníky ohledně zábavy. Prosím, nedělejte z této hry další hru na získávání peněz. Vyzývám je, aby se vrátili k tomu, jak to bylo předtím, jinak ztratí svou hráčskou základnu.
Solidní hra, dobré ovládání, slušná hudba a sfx. Pro bezplatné hráče je poměrně snadné získat dobré karty. Moje největší stížnost je, že ve hře vidím jména postav jako F*CKyou zcela necenzurovaná, protože hraje i můj devítiletý syn. Tyto účty by měly být buď zakázány, nebo by měly být jejich názvy změněny/cenzurovány.
Od nového patche už nemůžu hrát říká, že to nejde hrát na zakořeněných zařízeních, proč ta změna, kterou jsme já a manželka milovali hraní teď nemůžu způsobit, že mám na tabletu odpadkový prostor, plz help.
Skvělá hra! Jediný důvod, proč tomu dávám 4 místo 5, je ten, že máte jen 5 partií hraní za den, abyste získali více jeho 1 reklamy na zápas, což je obvykle v pořádku, ale reklamy jsou 30 sekund bez tlačítka ztlumení a pak dalších 15 sekund prostého obrazovka, pak je konec. Dalším důvodem je, že když přepnete na jinou aplikaci, hra zamrzne polovinu času, když se vrátíte, místo aby ji znovu spouštěla. Každý další aspekt této hry je inovativní, jedinečný a zábavný. budu hrát
Skvělý koncept a zábavná hra. má spoustu reklam, ale přidali nákup v hodnotě 10 USD za odstranění reklam. Také by se hodil lepší tutoriál, cíl/mechanika není příliš intuitivní. Zdá se, že hra dostává pravidelné aktualizace, které ji vylepšují. Nemá také možnost snadno přesunout nebo získat přístup k vašemu účtu mezi zařízeními (od Androidu po ios).
幻變皇牌 - 守城遊戲 策略 pgrq
Úžasný ubíječ času. Jednoduché a snadné hrát. Díky jejich denním, týdenním a speciálním akcím je vždy co dělat.
Hrozný. 1. Nutí vás to do tutoriálu 2 l. Jejich tutoriál je tak špatný, že se přes něj nemůžete dostat. Doslova to selhává a nemůžete nic dělat. Nebude se vracet, neztrácejte čas stahováním. (Běžím na S10+, žádné výmluvy)
Teď jsem venku. Začalo to docela dobře, ale bylo zjevně zřejmé, že jde o remake jiné hry, i když osobně považuji za lepší, a oni jsou 100% hladoví po penězích. Neaktualizujete se, abyste přidali klany/aliance ani události, které od spuštění říkaly „již brzy“, a navíc nyní inzerujete svou novou hru na hlavní obrazovce této hry. Ukazuješ, že jsi to už vzdal? Jakkoliv. Hodně štěstí při opravě. Najdu jinou společnost k vyzkoušení
Zatím se mi hra líbí. Tato hra, která pochází z jiné, ale podobné hry, mě zatím zaujala. Většina karet se zdá být z větší části vyvážená a sem tam přijdou nové karty. Bude zajímavé vidět v budoucnu více karet a schopnosti, které mohou přinést. Neměl jsem žádné problémy s nesprávným chodem nebo pádem aplikace, takže je to plus.
Zábavná hra, ale za výhru je příliš platit.
Tarantule opravte prosím. Věnoval této hře spoustu hodin. Zdá se, že když použijete DNA na tarantuli, dojde k chybě, když zabalí bossy a web spadne, aniž by dělal Dmg, ale boss zůstane přilepený na obrazovce. Opravte prosím, tento problém je již několik měsíců
Hrál jsem tento herní automat tehdy, ale nyní. Nic moc, legend je mnohem víc než obyčejných. Za vítězství se nyní platí více. Přál bych si, aby hra přidala nějaké nové karty s nižšími raritami a nějaké nové herní režimy.
Obecně dobrá hra. Velmi zábavné, ale myslím, že je chyba v sezónním průkazu, protože když jsem ho koupil, po 1 teiru zmizel, takže ho teď nemám
Nemohu se dostat přes tutoriál, protože hra je zabugovaná. Jakmile upgraduji kartu a musím jednu přesunout, nemohu, protože je na špatném místě. Říká "toto není správný krok" a já jsem zasekl.
Upřímně, je to jedna z nejlepších mobilních her, které jsem v poslední době hrál. Jediným problémem, který jsem viděl v jiných recenzích, je získání karet nejvyšší úrovně. Zdá se však, že se ještě nevyplatí vyhrát.
Hraní je skvělé. Hudba na načítací obrazovce vás vyděsí k smrti! Musíte snížit hlasitost telefonu, aby celý svět věděl, co děláte. Dal bych tomu více hvězdiček, kdyby spojili hlasitost hry dohromady a nedělali to tak nahlas. Je to zbytečné, hlasité a otravné.
Um Random Royale se teď hemží hackery